🏆🏆 Som synlig bevis på sin eksepsjonelle sesong har Datakameratene FK nå mottatt trofeet fra TSFF Studentligaen! 🏆🏆

Trofeet ble overrakt av styreleder Johan Sæbø til en blid Datakamerat FK kaptein, Edvard Hove Zimmer. Kapteinen kunne fortelle at god kontinuitet blandet med en stor tropp, samt et solid defensivt fundament er hva som har brakt de suksess i årets sesong av Studentligaen. Han kunne fortelle at de startet sesongen med 5 bak, på ekte italiensk vis, men at de underveis endret taktikk til en mer fartsfylt 4-3-3 formasjon. Endringen kom som en reaksjon på at de hadde svært god dekning framover på banen, noe tallene definitivt underbygger, Datakameratene endte nemlig sesongen med imponerende 97 mål, flest i ligaen, og kun 23 innslupne. Noe som imidlertid kan være et spørsmål før neste sesong er om de får inn nye spillere som kan ta over for de som forsvinner til sommeren. Kapteinen kunne nemlig røpe at 5-6 av de som spiller ganske mye forsvinner til sommeren. Søkertallene for linjen er dog svært høye, så det er forventet at de får påfyll som kan være med å løfte laget til nye høyder. Datakameratene blir uten tvil en aktør å regne med også i neste sesong av Studentligaen!

Vi vil med dette igjen gratulere Datakameratene FK med en fantastisk sesong, og med det synlige beviset på at de har vunnet seriemesterskapet for 2018/2019 sesongen av Studentligaen!

Datakameratene FK