Det var søndag kveld duket for kamp mellom Janus FK og Tim&Shænko i regnværet på Tempe Hovedbane. Før kampen ble spilt hadde Janus 4 poeng på sine 4 første kamper, mens Tim&Shænko hadde 3 poeng på sine 3 første kamper. Begge lag trengte derfor en seier.
 
Det var Janus som spilte best, og gjennom hele 1. omgangen spilte de seg til sjanse på sjanse. De rett og slett herjet med Tim&Shænko. De hadde skudd på omtrent åpent mål som gikk utenfor, skudd i stolpen og skudd som keeperen til Tim&Shænko måtte prestere sitt ytterste for å redde som gjorde at stillingen var 0-0 til pause, til tross for at Janus ledet sjansestatistikken elleville 11-0!! 
 
Det må ha vært litt av en pauseprat i Tim&Shænko-leieren, for etter 47 spilte minutter gikk de opp til 0-1. Dette skjedde etter et flott gjennomspill der Tim&Shænko spissen, Martin, satte 0-1 alene med keeper. Tim&Shænkos første sjanse i kampen!! Tim&Shænko fortsatte å skape sjanser etter scoringen, men det ville seg ikke foran mål.. Isteden scoret Janus til 1-1 etter en frekk frisparkvariant der alle forventet et skudd fra 20 meter, men isteden ble Janus-spilleren spilt alene med keeper og scoret sikkert.
 
1-1 holdt seg lenge, men i det 75 minutt gikk Janus opp til 2-1 da samme spiller som scoret 1-1 målet knuste keeperen(!) i en luftduell. En utrolig prestasjon som viser hvor lista i studentligaen ligger. Tim&Shænko prøvde etter dette å krige til seg et poeng, men isteden gikk Janus opp til 3-1 etter 80 minutter.
 
Kampen virket kjørt for Tim&Shænko, men 5 minutter før slutt kriget spiss Martin inn reduseringen til 3-2. Dessverre for Tim&Shænko måtte Martin ut med skade som en følge av scoringen, og dette kan ha bidratt til at det ikke ble flere mål i oppgjøret.
 
Kampen endte dermed 3-2 til Janus i en kamp de vant sjansestatistikken 19-8(!!!), så det må jo sies å være fortjent⚽️