Det var lørdag klart for toppkamp mellom FK Steindølene 1 og NTNUI HISSI. Dette var et møte mellom to lag som med seier ville være med å kjempe om seier i årets studentliga. Det var en fantastisk ramme rundt kampen, mye hjelper av Dragern som disket opp med heiarop og musikk som skapte liv på tribunen for de oppmøtte.
 
Kampen startet med en stor sjanse til HISSI, men scoring ble avverget av en redning i ypperste klasse av Dølas sisteskanse. Etter dette tok Døla mer over og kontrollerte mye av banespillet, mye takket være den solide midtbanespilleren Lasse Harlund som nok en kamp styrte døla-skuta.
 
Kampen inneholdt ikke flust av sjanser, men 1-0 kom etter 32 minutter da en corner til Døla ble kranglet inn i mål. Det var noe usikkert hvem som var sist på ballen, men Robert Kristiansen tok på seg scoringen etter kampslutt. Ydmykt. Kun to minutter senere ble Døla korrekt tildelt straffespark, som nevnte Lasse skulle ta. Dette endte derimot opp med en redning av keeper. Uheldig for Lasse da straffesparket ble direktesendt på insta, menmen! Resten av førsteomgangen inneholdt ikke de store sjansene, og Døla kontrollerte inn 1-0 ledelsen til pause.
 
Etter pause var det mer vilje i HISSI gutta, som virkelig trøkka til i duellene. På et tidspunkt tok en av HISSI stopperene å meide ned to Døla spillere i samme duell. Noe hissig stemning der altså.. Det var mest stillingskrig gjennom store deler av 2.omgangen, der HISSI skapte noen halvsjanser uten å teste keeperen til Døla nevneverdig. Da HISSI måtte fremover for å holde liv i sin drøm om seier i årets studentliga fikk Døla sine sjanser på overganger. Dette resulterte i en kjempesjanse som ble reddet på strek, og i det 88 minutt kom avgjørelsen da Fredrik Giske satt ballen i åpen kasse og til 2-0. Dette resultatet holdt seg kampen.
 
Steindølene1 kan dermed fortsatt bli seriemestere, men de avhenger av at NTNUI Samba avgir poeng. De håpte nok derfor på hjelp av lillebror Steindølene 3 da de møtte nettopp Samba til kamp senere på lørdagen. Det ble derimot lite med hjelp der da Samba regelrett knuste døla3-mannskapet 7-1, som betyr at spenningen i studentligaen lever videre!!