Det var mandag kveld duket for kamp mellom et av topplagene, Pareto FK, og Tim&Shænko som var på 15. plass før kampen var spilt.

Det var Pareto som tok føringen innledningsvis da de hadde mesteparten av banespillet, og disket opp sjanse på sjanse, der de ved en anledning bommet på blank fra 3 meter. Kampen bar preg av solide taklinger, og det var en periode der det var flere spillere som fløy rundt i luften etter noen saftige sklitaklinger. Tim&Shænko klarte etterhvert å krige seg inn i kampen, og skapte noen halvsjanser, men Pareto hadde full kontroll.

Så kom kanskje kampens høydepunkt da Simen Skeie på Pareto slo en langpasning opp til spiss som la igjen til Peder Gløersen som på halv volley klinka den vakkert i borteste vinkel helt utagbart for keeper og 1-0! Stillingen så ut til å holde seg til pause, men Pareto fikk et frispark fra 20 meter, som Simen skrudde vakkert over muren og inn bak en sjanseløs keeper.

Det var ventet at Tim&Shænko skulle prøve å få en rask redusering etter pause, men det skjedde ikke! For det var nemlig Pareto som scoret til 3-0 i det 50. minuttet etter vakker angrepsfotball. Etter en noe søvnedyssig 2. omgang ble sluttresultatet 3-0 og Pareto er fortsatt med i kampen om topp 3, mens Tim&Shænko må få opp tempoet så de ikke blir tatt igjen av døla4.