Det var duket for storkamp da NTNUI Hissi tok i mot Chemie FK på tempe hovedbane tidligere i dag.

Det var en herlig ramme rundt kampen, med solklar himmel, strøken matte og på det meste over 50 tilskuere!

Forutsetningene var klare. Ved seier ville Hissi vært 3 poeng foran Chemie, med en kamp mindre spilt. Kampen bar preg av sene taklinger, harde touch, feilpasninger og noen lekre detaljer.

Det var NTNUI som styrte store deler av første omgang, men Chemie var farlige på kontringer. Og det var Chemie som gikk opp i ledelsen etter et langskudd i ypperste klasse av Martin halvveis ut i 1.omgangen. NTNUI prøvde å svare, og hadde et herlig angrep som endte i scoring, men den ble hårfint annulert for offside!

Rett før pause kom den etterlengtende scoringen for NTNUI da spiss Vegard viste hva som bor i han da han headet inn et millimeter presist innlegg til 1-1.

Etter pause hadde lagene sine perioder der de styrte spillet, men det var Chemie som igjen tok ledelsen da Markus satte ballen i buret etter en kontring det luktet svidd av. Stillingen stod seg nesten hele kampen ut helt til NTNUI fikk straffe rett før slutt! Chemie keeper Andreas reddet straffen, men var uheldig da returen gikk til super-sub Morten som fastsatte resultatet til 2-2!!

Det er dermed fortsatt spenning i toppen av studentligaen!

PS: For flere bilder fra kampen og video av 1-0 scoringen til Martin, følg tsffstudentligaen på instagram!

Fornøyd dommer etter å ha testet ut go-pro kamera underveis i kampen.

Gutta boys, Morten og Vegard, fornøyde etter å ha sikret 2-2 i toppkampen mot Chemie FK.

Poengtap i siste minutt til tross, dagens målscorere for Chemie FK klarte å tvinge frem et smil når bilder skulle tas.