Oppsummering høsten 2015 – del 1

Fredag 28 august 2015, kl 19.00 i Dødens Dal/Potetåkeren ble den første offisielle kampen i Studentligaen i Trondheim gjennomført. Kampen ble spilt mellom Chemie og Pareto, med resultatet 2-1 i favør Pareto FK. Og ifølge leders sine informasjonskanaler var det hele 31 personer som overværte denne historiske begivenheten. Videre kommer en mer eller mindre kronologisk/seriøs gjennomgang av sesongen så lang.

 

Runde 1 – DD

Spillerne/studentene har kommet tilbake fra sommerferie og fadderperiodene for de respektive linjene er i sine sluttfaser. Ryktene skal ha det til at REKA sin tropp etter gjennomgang av vårsesongen valgte å droppe deres årlige bli-kjent-fest på Magga(Red. Magaluf) og dro heller til La Manga der de hadde hyret inn arbeidsledige Jurgen Klopp som leder av treningsleiren. Og resultatene lot ikke vente på seg. Allerede i første kamp vant de 6-1 over den tidligere stormakten Energi FK.  Andre resultater av interesse er det  nye laget T&S sitt 7-3tap mot fintspillende Smøregutter. Og like sikkert som at jorda er rund, vinner Steindølene 1 sin kamp 6-1 mot et lite overbevisende Janus FK.

 

Runde 2 – DD

Neste helg er det ikke overraskende klart for en ny runde med sportslige hendelser i Dødens Dal. Runden startet med en skikkelig thriller av en kamp kl 10.00 om morgenen mellom Steindølene 3 og Omega. I en kamp med hele 7 mål følger dette regjeringens prioriteringer om at forsvar(et?) ikke er noe man prioriterer. Videre ser det ut som at Realkameratene sin treningsleir med Klopp fortsetter å bære frukter i en knusende 5-0 seier mot Datakameratene. Har Steindølene 1 fått en reel utfordrer eller skyldes resultatene til Reka dommeravgjørelser?

NB! Ifølge twitterfeeden til Jan Aage Fjørtoft skal dommeransvarlig i Studentligaen spille for nettopp Realkameratene.

 

Runde 3 – DD

Før runde 3 ligger overraskelseslaget Reka på toppen av tabellen, og “storklubbene” Janus Fk og Energi FK ligger i motsatt ende av tabellen. Runden starter etter 15 minutter utsettelse, med en overaskende 5-1 seier til Smøreguttene over Petroleum FK. Smøreguttene har på dette tidspunkt 9 poeng på 3 kamper og har fått en meget god start på sesongen. I dommerrapporten fra kampen står det at utsettelsen av kampen skyldes  at de måtte jage vekk en bonde fra Klæbu som skulle plante poteter på banen.

Toppkampen mellom Steindølene 1 og Placebo ender uavgjort 2-2, noe som kan sies å være en overraskelse. Formlaget Realkameratene taper fortjent 5-3 mot økonomene fra Dragvoll.

Og Marin FK sikrer sesongens første seier mot Omega. Ble dommeren påvirket av de høylytte Tåkelurene?

 

Oppsummeringen for runde 4-6 vil bli publisert i nærmeste fremtid. Og ikke ta dette for seriøst.