Søndag kveld var det duket for to kamper på Tempe da BI FK møtte Datakameratene FK, og Steindølene 4 møtte Handelshøyskolen SK.

Det var kampen mellom BI og Datakameratene det var knyttet størst spenning til ettersom dette er de to lagene som har scoret soleklart flest mål i ligaen.

Det var Datakameratene som startet best og hadde flere store sjanser uten å klare å omsette sjansene til scoring. Dette skyldtes dårlige avslutninger fra innenfor 16, samtidig som BI keeperen hadde en god dag på jobbe. Noe mot spillets gang gikk BI opp i ledelsen 1-0 rett før pause etter en godt slått corner. Alle trodde nok at stillingen skulle holde seg inn til pause, men BI ville det annerledes. På overtid satte de inn 2-0 som gjorde utgangspunktet i 2.omgang mye verre for Datakameratene. Sjansestatistikken telte 9 store sjanser til Data og 4 til BI når dommer Odd-Einar Cedervall Nervik blåste av til pause.

Etter pause fortsatte Data å produsere sjanser, men det ville seg ikke foran mål! Etter 55 minutter trodde alle at reduseringen kom, men scoringen ble korrekt avblåst for offside. Når klokken nærmet seg 90 minutter satser Data alt fremover, noe som gjorde at de blottet seg bakover. BI benyttet derfor muligheten til å putte både 3-0 og 4-0 for kampen var ferdig.

Bi leder nå serien med 22 poeng etter 8 kamper, mens Data, som gikk på årets første tap, ligger på en 4.plass med 18 poeng.

Kampen mellom Steindølene 4 og Handelshøyskolen SK endte med en knallsterk 2-0 til Steindølene 4. Med midtstopperkjempen Lars Simonsen i bakre rekker slapp de ikke til guttene fra Handelshøyskolen til mange sjansene. Resultatet førte til at Steindølene 4 nå ligger likt med storebror Steindølene 3 på tabellen, men har én kamp mindre spilt.