Årsmøtet i Trondheims Studentfotballforening avholdes 22. februar. Denne kvelden skal det velges inn nytt styre, og det er flere utlyste verv! Full oversikt over tilgjengelige verv finnes i dokumentet nederst på siden!

Søknadsfristen er satt til søndag 11 februar.

Søknader sendes til soknad@tsff.no

Hvorfor søke et verv i TSFF?
TSFF er fortsatt ganske nytt. Med oppstart i 2015 er det kun tredje hele sesong som spilles i 2017/2018. Ved å ta et verv i en så ny forening, kan du være med på utformingen av hele studentligaen i Trondheim.
Etter en dårlig vår i fjor, har styret tatt nye grep, hentet inn flere folk og opprettet nye stillinger. Dermed blir det et større fokus på det sosiale i året fremover. Styret møtes en gang i måneden, i tillegg til de ukentlige arbeidsmøtene hvor de som har noe å jobbe med møter opp.
Siden TSFF er såpass nytt, er det foreløpig ingen tradisjoner for sosiale samlinger for styret – dette er noe vi ønsker å endre! Med en egen arrangementansvarlig legges det opp til mye moro både på fotballbanene og innad i styret.

Vervene krever heller ikke fryktelig mye arbeid. Selvfølgelig er det noen hektiske perioder, men jevnt over kan arbeidet utføres i løpet av arbeidsmøtene!

Er du glad i fotball, og ønsker et sosialt og givende verv – søk TSFF!

 

Stillingsbeskrivelsene finner du her:

Stillingsbeskrivelser