TSFF søker nå nye dommere!
Dommerkurs arrangeres onsdag 06.09.17, kl 17.00.

Hvorfor bli TSFF-dommer?
Som dommer i TSFF vil du få et unikt innblikk i studentfotballen. Mange er med som spillere, men ikke alle får se fotballen fra dommerens posisjon! Og hvem vet, kanskje du finner ut at du har hatt feil posisjon på banen i alle år?

Det å dømme er en utfordring som kan utvikle deg som spiller, leder og menneske. Du får sjansen til å teste lederegenskaper, mental styrke, fysisk form, kommunikasjonsevner og mye, mye mer!

Det kreves ingen forkunnskaper for å bli dommer i TSFF. Anbefaler dog at de som melder seg har sånn nogenlunde oversikt over offside-regelen.

Ved påmelding vil det være et innledende kurs i spilleregler og teknikker man bruker som dommer. Utover i sesongen er det planlagt temakvelder/sosiale samlinger for de som ønsker å være med.

Til slutt kommer kanskje det viktigste:
For hvert dommeroppdrag du utfører for TSFF, vil du bli honorert kr 400! Det betyr at du kan betale ned mang en bytur kun ved å bruke 2 timer i dødens dal fra tid til annen.

Ønsker du å melde deg på? Eller har du spørsmål angående dømming for TSFF? Har du lyst til å høre hva en aktiv TSFF-dommer syntes om jobben?

Send en mail til: dommeransvarlig@tsff.no

Ved påmelding må følgende oppgis:
– Fullt navn
– Lag
– E-post
– Tlf

Mvh. Odd-EinarC. Nervik, Leder TSFF.